קאפקייקס וניל עם סוכריות צבעוניות

March 11, 2019

 

איזו חגיגה לעיניים! קאפקייקס צבעוניים, שמחים, רכים וטעימים עם פרחים אכילים בסימן לתחילת האביב.

 

במסגרת שיתוף הפעולה שלי עם חברת טחנות ישראליות, בחרנו לערוך יום צילומים למתכונים לילדים. מדובר במתכונים קלילים, מהנים, שכיף לחלוק עם קטנטנים ולזכות בזמן איכות איתם.

 

באפייה של הקאפקייקס, כמו שאר המתכונים לילדים שאחלוק אתכם, השתתפה האחיינית המדהימה שלי אפי. מעבר לכך שהיא יפהפייה והתמונות איתה נראות כאילו שלפתי אותה מאיזה קטלוג, היא ילדה חכמה, טובת לב, נבונה ורגישה, ואני אוהבת אותה אהבת נפש. חלום של כל אמא בגדול.

 

אני אופה איתה מאז שהיא ילדונת, ויש לה גם חוש לזה וגם היא נהנית מזה מאוד, וזה חלום של כל דודה קונדיטורית. 

המתוקה הזו לקחה יום חופש מבית הספר, הביאה סטים של בגדים לצילומים, הייתה מרוכזת, תקתקה איתי את המתכונים, והייתה שותפה מלאה לכל ההכנה והקישוטים והסטיילינג ביום צילום הזה.

 

השתמשנו במתכון בקמח התופח של חברת טחנות ישראליות, והאריזה הסגולה היפהפייה שלו השתלבה בול עם הצבעים. הקמח התופח מתאים במיוחד לאפייה לעוגות בחושות ומאפים.

 

הידעתם?!

הפרחים שהשתמשנו בהם לצילומים הם פרחים אכילים. מאז ומתמיד פרחים שימשו לצורכי אכילה, יש להם ערכים תזונתיים ותורמים לאכילה בריאה ומאוזנת. ממליצה לקנות אצל ספקים וירקנים, בגלל שהם שטופים ומוכנים לאכילה ובלי חומרי הדברה מסוכנים.

 

אז מה יש לנו פה?

קאפקייקס קלילים שמכינים הכל בקערה אחת, עם סוכריות צבעוניות ומעל זילוף של קרם וניל מפנק. 

 

מה צריך?

3 ביצים

1 גביע שמנת חמוצה

1/2 כוס שמן

1/2 כוס סוכר לבן

1 כפית תמצית וניל

כוס וחצי קמח תופח

חופן סוכריות צבעוניות

לקרם וניל

2 חפיסות שמנת מתוקה

4 כפות אינסטנט פודינג וניל

 

איך מכינים? 

מחממים תנור ל-180 מעלות.

טורפים בקערה ביצים, שמנת חמוצה, שמן, סוכר ווניל עד שמתקבלת תערובת תפוחה.

מוסיפים קמח וטורפים היטב עד שכל גושי הקמח נטעמים בתערובת.

מעבירים למנזטים בתבנית שקעים עד לגובה 3/4 ואופים במשך 25 דקות. מצננים.

מקציפים במיקסר בהדרגה את השמנות המתוקות והאינסטנט פודינג ומגבירים עד שמתקבל קרם יציב. מעבירים לשקית זילוף עם צנטר משונן ומזלפים מעל המאפינס ומקשטים. 

 

צילום: רוני אלני ברזק

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Please reload

נוספו לאחרונה
Please reload

תל אביב - יפו

טלפון: 050-827-3011

danaberzak@gmail.com

קינוחה - קונדיטוריית בוטיק