01/05/2019

אני מאוד נרגשת לשתף אתכם במתכון לרוגעלך המפורסמים של סבא שלי, ישראל פרשטנדיג ז"ל. 

יום השואה הפך למאוד משמעותי עבורי בשלוש השנים האחרונות...

31/03/2019

הוווווו ההתרגשות! שומעים אותה דרך המסך? כי נמצא המתכון ה ט ו ב ביותר לעוגיות ! בהתחייבות! בהבטחה! בהישבעות! רק תנו בי אמון! 

זהו מתכון שת...

24/03/2019

כמה יפות הן העוגיות הללו. וכמה טעימות. קטנות, פריכות, נימוכות, מתוקות ומפנקות.

העוגיות האלו קלאסיות שמלוות אותנו שנים, אני זוכרת את אמא ש...

24/03/2019

בראוניז הוא המאפה הראשון שאפיתי, ותקופה ארוכה רק אותו אפיתי. הוא היה מנצח, היה לו ביקוש, היה לו מתכון סודי שחלקתי אותו עם חברה אחת בלבד,...

24/03/2019

כשאני הייתי ילדה לא אפיתי ולא בישלתי, לא זוכרת שחברי היו חובבי מטבח גדולים, וזו לדעתי מגמה של השנים האחרונות כאשר נהיו תוכניות ריאליטי ש...

18/03/2019

פורים כאן!

הילדים כבר מתחפשים במשך שבוע כל יום למשהו אחר, והמבוגרים מתכוננים לסופשבוע של מסיבות וחגיגות שנמשכות גם שבועיים במקומות עבודה...

11/03/2019

איזו חגיגה לעיניים! קאפקייקס צבעוניים, שמחים, רכים וטעימים עם פרחים אכילים בסימן לתחילת האביב.

במסגרת שיתוף הפעולה שלי עם חברת טחנות...

25/02/2019

כשיצאתי לעצמאות ופתחתי את קינוחה פחדתי שאהיה בודדה. לא הצחתי לתאר לעצמי איך יראה יום עבודה כאשר לא אקום כל בוקר לעבודה במשרד עם אנשים, ל...

19/02/2019

חַלָּה מלווה אותנו מאז שאנחנו ילדים, כבר בגן למדנו להכין חלות. אני ביליתי את תקופת הגן בכפר בצפון יוון, אך החלות שהיו מכינים בגן של אחות...

19/02/2019

בצק ושוקולד. בגדול מה צריך יותר מזה? במקרה הזה הגזמתי עם אגוזי לוז מקורמלים. אך בגדול בצק ושוקולד זה די והותר לעשות אותנו מאושרים. האגוז...

Please reload

תל אביב - יפו

טלפון: 050-827-3011

danaberzak@gmail.com

קינוחה - קונדיטוריית בוטיק