21/12/2019

ספיישל ירוק מוגש לכם הפעם על טהרת המאצ׳ה. האם כבר יצא לכם לאכול קינוחים עם תמצית תה ירוק?

לאחרונה אני נתקלת הרבה במאכלים ומשקאות עם מאצ׳ה...

10/12/2019

ספיישל ורוד במיוחד לפניכם! האם כבר טעמתם את השוקולד רובי? רובי הוא סוג של שוקולד חדש, שפותח לאחרונה והושק בשנת 2017 על ידי חברת בארי קלי...

01/12/2019

דצמבר הגיע! החודש האהוב עלי בשנה, בו מציינים גם את חנוכה וגם את כריסטמס, ותכף מתחילה שנה חדשה ואני מאוד מחכה לה ומקווה שתהיה טובה אלינו!...

01/05/2019

אני מאוד נרגשת לשתף אתכם במתכון לרוגעלך המפורסמים של סבא שלי, ישראל פרשטנדיג ז"ל. 

יום השואה הפך למאוד משמעותי עבורי בשלוש השנים האחרונות...

31/03/2019

הוווווו ההתרגשות! שומעים אותה דרך המסך? כי נמצא המתכון ה ט ו ב ביותר לעוגיות ! בהתחייבות! בהבטחה! בהישבעות! רק תנו בי אמון! 

זהו מתכון שת...

24/03/2019

כמה יפות הן העוגיות הללו. וכמה טעימות. קטנות, פריכות, נימוכות, מתוקות ומפנקות.

העוגיות האלו קלאסיות שמלוות אותנו שנים, אני זוכרת את אמא ש...

24/03/2019

בראוניז הוא המאפה הראשון שאפיתי, ותקופה ארוכה רק אותו אפיתי. הוא היה מנצח, היה לו ביקוש, היה לו מתכון סודי שחלקתי אותו עם חברה אחת בלבד,...

24/03/2019

כשאני הייתי ילדה לא אפיתי ולא בישלתי, לא זוכרת שחברי היו חובבי מטבח גדולים, וזו לדעתי מגמה של השנים האחרונות כאשר נהיו תוכניות ריאליטי ש...

18/03/2019

פורים כאן!

הילדים כבר מתחפשים במשך שבוע כל יום למשהו אחר, והמבוגרים מתכוננים לסופשבוע של מסיבות וחגיגות שנמשכות גם שבועיים במקומות עבודה...

11/03/2019

איזו חגיגה לעיניים! קאפקייקס צבעוניים, שמחים, רכים וטעימים עם פרחים אכילים בסימן לתחילת האביב.

במסגרת שיתוף הפעולה שלי עם חברת טחנות...

Please reload

תל אביב - יפו

טלפון: 050-827-3011

danaberzak@gmail.com

קינוחה - קונדיטוריית בוטיק