חיתוכיות לוטוס, שוקולד וקוקוס

October 15, 2018

 

עוגיות וממרח לוטוס הוא פופולארים ואהובים בישראל, ממרח לוטוס הפך למתחרה של הנוטלה, והעוגיות משתלבות נהדר עם קינוחים.

מפה עלה הרעיון לחיתוכיות עם לוטוס, שדרוג לעוגיות הפתי בר, ואם אפשר להכין הכל בקערה אחת, ולצרף לחגיגה קצת שוקולד וקוקוס מה רע?

 

הידעתם?

החברה המייצרת את עוגיות הלוטוס היא בלגית והיא קיימת כבר משנת 1932, ממרח הלוטוס הגיע לישראל בשנת 2013, וישראל היא המדיננה השנייה בעולם בצריכת מוצרי לוטוס אחרי בלגיה!.

 

אז מה יש לנו פה?!

תחתית של עוגיות לוטוס עם שני סוגי שוקולד, קרם קוקוס מתוק וציפוי גנאש שוקולד מריר.

 

מה צריך?

50 גרם שוקולד חלב

50 גרם שוקולד מריר

50 גרם חמאה

חצי כוס חלב

300 גרם עוגיות לוטוס

100 גרם קוקוס

חצי פחית חלב מרוכז ממותק

150 גרם שוקולד מריר

150 מ״ל שמנת מתוקה

 

איך מכינים?

ממיסים בקערה במיקרו שוקולד חלב ומריר, חלב וחמאה. 

שוברים את הלוטוס לקערה, מעבירים לתבנית ומשטחים. מנקים את הקערה וממשיכים.

בקערה נקייה מערבבים קוקוס עם חלב מרוכז, משטחים מעל התחתית ומקפיאים למשך שעה.

ממיסים במיקרו או בסיר קטן שוקולד ושמנת עד לרתיחה, טורפים היטב לקרם חלק ומשטחים מעל התבנית. מחזירים למקפיא למשך 10 דקות וחותכים לריבועים. שומרים בקירור.

 

 

 

Please reload

נוספו לאחרונה
Please reload

תל אביב - יפו

טלפון: 050-827-3011

danaberzak@gmail.com

קינוחה - קונדיטוריית בוטיק