פבלובה עם קרם וניל ופירות יער

June 2, 2018

מדי חג שבועות מופיעים פירות היער אצל הירקנים, מדי פעם בסופר ובשווקים. עונה זו קצרה מאוד ולצערנו גם יקרה מאוד בארץ. בחו״ל תמיד מדהים אותי לראות אותם בכל סופר וכל שוק איכרים במחיר של 1-2 יורו במשך כל השנה, לו רק היה אפשר להביא אותם איתנו. 

ועדיין, כל שבוע אני לא עומדת בפיתוי וקונה את הזהב הזה הביתה. אני מקשטת איתם את העוגות שהזמינו ומכינה איתם קינוחים לבלוג.

 

הפבלובות הללו הוכנו במסגרת שיתוף פעולה עם חברת המרשלג. להמרשלג יש מארזים ״כל אחד יכול״ להכנה ביתית מהירה של מרנג, מרציפן ומקרון, שהופכים את ההכנה של הקינוחים האלו לזריזים ופשוטים.

פבלובה היא קינוח מעולה לקיץ, קליל ומשתלב מעולה עם פירות, וזה הזמן שלי לנצל את הנוכחות של פירות היער שאיתנו כאן העונה.

 

הידעתם? הפבלובה קרואה על שם הרקדנית בלט הרוסית אנה פבלובה, כהוקרה על מסעותיה בניו זילנד ואוסטרליה. יש ויכוח על מקור הקינוח, אם בניו זילנד או באוסטרליה. 

 

אז מה יש לנו כאן?

הפבלובה שלנו היא פבלובה אישית, כיפה של מרנג אפוי, מעל יש לנו קרם קצפת וניל ומקשטים אותה בפירות יער.

 

מה צריך?

מארז מרנג ״כל אחד יכול״ של המרשלג

500 מ״ל שמנת מתוקה (2 מיכלים)

שלוש כפות אינסטנט פודינג וניל

פירות יער לקישוט

 

איך מכינים?

  • מכינים פבלובות עם אבקת מרנג כל אחד יכול של המרשלג לפי הוראות ההכנה על השקית.

  • מקציפים בקערת המיקסר עם בלון הקצפה את השמנות המתוקות עם אינסטנט פודינג, תחילה במהירות איטית, מגבירים לאט לאט עד המהירות הכי גבוהה עד שמתקבל קרם יציב.

  • הדרך לדעת אם הקרם יציב מספיק, היא אם הקרם נתפס על בלון ההקצפה והקרם בקערה לא זז.

  • בשקית זילוף מכניסים צנטר כוכב משונן בקוטר 12, מעבירים את הקרם לשקית.

  • מזלפים את הקרם על הפבלובות ומקשטים בפירות היער.

 

 צילום: רוני אלני ברזק

 

Please reload

נוספו לאחרונה
Please reload

תל אביב - יפו

טלפון: 050-827-3011

danaberzak@gmail.com

קינוחה - קונדיטוריית בוטיק