top of page

עוגיות האדמה רעדה


סוף סוף רעידת אדמה בהקשר חיובי! עוגיות מעלפות עם כיסוי סדוק ופריך, שמסתירות נימוכות וטעמי שוקולד שמתמוססים בפה.


הידעתם?

המראה של העוגיות התקבל כתוצאה משימוש מועט של קמח במתכון הזה והקצפה מסיבית של ביצים. עוד כונו רעידת אדמה העוגיות המושלגות.


אז מה יש לנו פה?!

עוגיות שוקולד כמו בראוניז אך דקיקות ומעטות בקמח, טקסטורה כמו רעידת אדמה קלה אך חיובית בהקשר של עוגיות.


מה צריך?

200 גרם שוקולד מריר

50 גרם חמאה

90 גרם קמח

חצי כפית אבקת אפייה

קורט מלח

2 ביצים

רבע כוס סוכר

כפית תמצית וניל

200 גרם שוקולד צ׳יפס מריר וחלב

כף ממרח נוטלה/לואקר/פסק זמן/קליל/ריסז


איך מכינים?

מחממים תנור ל-180 מעלות.

בקערה במיקרו ממיסים שוקולד וחמאה.

מקציפים במיקסר במהירות גבוהה ביצים וסוכר למשך 5 דקות. מאחדים בין שתי התערובות.

מוסיפים את כל המצרכים היבשים ומקציפים במהירות נמוכה לדקה שתיים עד שיתאחדו.

מוסיפים שוקולד צ׳יפס ומאחדים עם לקקן.

מניחים בתבנית אפייה נייר אפייה, יוצרים בעזרת כפית עיגולים קטנים של בצק העוגיות ומניחים במרווחים.

אופים במשך 10-12 דקות, מצננים וטורפים.




נוספו לאחרונה
bottom of page